Reviews

Ben je benieuwd wat anderen van Kokendwaterkranenshop.nl denken? En van de producten? Lees hieronder dan de reviews.

9 / 10
Gustav uit Wageningen
11-10-2020
Prima functionerend en mooi zeeppompje, voordelig en super snel geleverd.
8 / 10
Frans uit Nieuw Vennep
04-10-2020
Mooie kraan en prima aan te sluiten, hoewel altijd weer lastig is, om de kraan tussen en achter de spoelbakken geïnstalleerd te krijgen. Met het systeem dat op deze kranen gebruikt wordt gaat het heel redelijk. De kraan staat mooi vast en alles werkt goed. In het begin duurde het inderdaad 2 seconden dat het water kwam, maar na een dag gebeurde dat niet meer. Kleine tip is, om in de beschrijving aan te geven dat er ondanks de boiler voor kokend water, nog wel warm water toevoer nodig is. In de tekening was mij dat niet direct opgevallen. Ik kocht de kraan namelijk, omdat mijn boiler stuk was en ik dacht het op deze wijze te vervangen.
8 / 10
Peter uit Wervershoof
26-09-2020
perfect
10 / 10
Tom uit Nieuwegein
16-09-2020
Snel antwoord gekregen op een vraag. Snelle levering, al met al zéér tevreden
10 / 10
Jan-Willem uit Arnhem
11-09-2020
De installatie was in 30 minuten voltooid door de duidelijke handleiding en alle onderdelen waren aanwezig. Snelle levering. Bravo!
10 / 10
Bram uit Wijk aan zee
08-09-2020
Ik had heel snel een kraan nodig dus even gebeld en de volgende ochtend in huis. Eenvoudige montage en een mooieren perfect werkende kraan en ik kreeg er nog een mooie inbouw zeepdispenser bij... Super!
10 / 10
Jantien uit Groningen
04-09-2020
Helemaal tevreden met de kraan, snelle levering, aardige, behulpzame klantenservice.
2 / 10
Meike Nieuwboer uit Wijk aan Zee
02-09-2020
Niks ontvangen wel een beoordeling.... Tot op heden nog niet aan te bevelen
10 / 10
Mark uit Escharen
28-08-2020
Top product, prijs en directe levering!
6 / 10
John uit Voorburg
28-08-2020
het product is naar verwachting. Op de site staat verzending binnen 24 uur maar pas na 5 dagen geleverd.
10 / 10
Kees uit Volendam
06-08-2020
Nu een paar maanden de kraan in gebruik. Helemaal tevreden, mooi design en degelijke kwaliteit. Lekker snel thee maken en koken! Gewoon top
10 / 10
Maurits uit Utrecht
06-08-2020
Wat een mooi product! Kraan mat zwart uitgekozen, heel blij met mijn keuze. Super kwaliteit voor een kleine prijs.
8 / 10
Mathijs uit Amsterdam
06-08-2020
Ik heb sinds een jaartje deze kokendwater kraan. Ik ben er zeer blij mee en gebruik het dagelijks meerdere keren. Helaas was mijn boiler stuk gegaan, ik heb een mail gestuurd met een filmpje van mijn kokendwaterkraan+boiler en ik kreeg meteen een reactie terug; ‘ bij hoge uitzondering krijg ik zsm een nieuwe boiler. Geweldige service!! Dank hiervoor! :-D
10 / 10
Thijs uit Amersfoort
02-08-2020
Boven al onze verwachtingen! Top kwaliteit, eenvoudige installatie, snel kokend water en snelle communicatie.
5 / 10
Fons. uit Tilburg
01-08-2020
Alles ziet er mooi uit, maar als ik alles gemonteerd heb, blijft het kokend water aantal sec, door lopen, en als ik kokend water wil pakken, duurt het enkele seconden voor dat het kokend water komt. Tijdelijk de filter er tussenuit gehaald, kokend water pakken duurt nog even lang, enkele seconden. Hij stopt nu wel meteen. Heb goed ontlucht, eerst kokend water met stekker eruit leeg laten lopen, toen een emmer van 10 ltr er door laten lopen, toen weer aan gesloten, maar nog als ik kokend water wil pakken duurt het enkele seconden. Iemand een suggestie. De water druk van de gewone kraan is goed genoeg. Heb het idee, dat ik de lucht er niet uit krijg. Blijf constant lucht belletjes zien in de doorzichtige slang. Help.
10 / 10
Lucas uit Delft
17-07-2020
Erg tevreden met aankoop. Lekker snel kokend water voor een superprijs. Mooi en zware kwaliteit.
8 / 10
Jan uit Drachten
12-07-2020
cooker + waterfilter voor 500 Euro, enige opmerking is dat de kokkend water kraan enigszins naloopt. Dus als je de kraan dicht draaid komt er nog een paar ml water. Als je dit weet kan je de kraan eerder dicht draaien. Daarnaast maakt het koken een geluid in de boiler dus ook al gebruik je geen kokend water,zo nu en dan hoor je hem het water weer op temperatuur brengen. Bij het op temperatuur brengen gaat het water koken en lopen er verscheidende druppels water uit de kraan.
10 / 10
Marco uit Amsterdam
12-07-2020
Eerste keer wat besteld en alles goed geregeld per mail en de volgende dag in huis. Dus betrouwbaar.
6 / 10
C. uit Tilburg
10-07-2020
Het filter is van plastic en de koppeling is van metaal, dus dat past niet goed. Er moet een tapeje om de metalen koppeling, maar dan past ie niet. Dus daar hebben we zelf maar iets op verzinnen. Verder is het een prima apparaat!
8 / 10
Adriana uit Gouda
06-07-2020
De kraan makkelijk besteld en vlot geleverd. Duidelijke website. Ik had via het contactformulier een vraag gesteld maar heb daar nooit antwoord op gekregen, dat is het enige minpunt.

3-in-1 Kokend Water Kranen

3 in 1 Kokend Water Kraan Brushed Nickel - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Brushed Nickel - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€685,00 €499,00

Binnen 24 uur verzonden

3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€665,00 €499,00

Binnen 24 uur verzonden

3 in 1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€800,00 €595,00

Binnen 24 uur verzonden

3 in 1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€800,00 €595,00

Binnen 24 uur verzonden

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€800,00 €595,00

Binnen 24 uur verzonden

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€800,00 €595,00

Binnen 24 uur verzonden

3 in 1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€800,00 €595,00

Binnen 24 uur verzonden