Kokend waterkraan bekend van TV
Winterdeals: Tijdelijke korting op onze 3-in-1 kranen! ----- Februarideal: 10% korting op montage via onze partner Zoofy!

Reviews

Ben je benieuwd wat anderen van Kokendwaterkranenshop.nl denken? En van de producten? Lees hieronder dan de reviews.

10 / 10
Denise uit Biddinghuizen
27-01-2023
Fijne communicatie met klantenservice, doen wat ze beloven. Razendsnel hadden we de kraan in huis, toen we het uitpakte waren we verbaasd over de kwaliteit en stevigheid van de kraan. Installeren ging prima alleen lekte er wel wat dat hebben we zelf kunnen verhelpen door af te tapen. Eenmaal aangesloten is het een fantastische uitbreiding op onze keuken, wat gebruik ik het vaak. De groente kookte met 30 seconden, kopje thee is direct te schenken en het Scheelt veel water wanneer je bijvoorbeeld een kruik wil vullen of iets af wil spoelen. Ik had wel ervaring met een quooker maar de Multitap vind ik qua prijs/kwaliteit eigenlijk veel beter.
8 / 10
C Renfurm uit Lelystad
15-01-2023
Een heetwaterkraan besteld op de website, waar ik gelukkig ook kon kiezen uit de optie dat iemand de kraan kwam installeren. Na het plaatsen en betalen van mijn bestelling kreeg ik binnen 2 dagen een telefoontje vsn de planning, die met mij een afspraak maakte voor een monteur. Daarnaast kreeg ik uitleg over de procedure. De monteur kwam en mijn dochter nam waar. Hij plaatste de kraan en boiler en legde alles uit. Ook telefonisch aan mij uitlrg gegeven. Een pre was het dat ze alle verpakkingsmateriaal en de oude kraan en boiler meenamen. Dus een schone keuken achterlieten. Ps kraan en boiler zelfde kwaliteit als bij de keukenzaak, maar toch een paar honderd euro goedkoper.
10 / 10
Joyce uit Arnhem
13-01-2023
Makkelijk te installeren
10 / 10
T uit Zutphen
28-12-2022
Mooi tijdloos design, stoere kleur Gun Metal uitgezocht. Geen hete spetters maar rustige stroom kokend water. Zeer snel geleverd en mevrouw van de klantenservice zeer aardig en behulpzaam bij een vraag.
8 / 10
Peter uit Amersfoort
21-12-2022
Goed zelf aan te sluiten.
10 / 10
Meta uit Almere
20-12-2022
Wij zijn zeer dankbaar voor het begrip van het bedrijf en de persoonlijke oplossing door Marijn geregeld ! Dank !!!
9 / 10
Henk Hordijk uit Hoek van holland
19-12-2022
Wisten niet welke kraan we willen hebben, voor de 3 in 1 multi-tap. Simpel, dan sturen ze er meedere op, konden we zelf kiezen thuis.
8 / 10
Andre uit Etten-Leur
04-12-2022
Dat de bestelling binnen 24 uur word opgestuurd, klopt niet helemaal. Verder heeft het bedrijf een prima service. Wij hebben een kokend water kraan en een waterfilter systeem besteld. Het filter van het waterfilter systeem was kapot. Na een mail werd er direct contact met ons opgenomen en werd een nieuwe filter opgestuurd. Voor het terug sturen van het kapotte filter werd een retourlabel meegestuurd. Gewoon een prima bedrijf.
10 / 10
M uit Druten
01-12-2022
Alles zoals beloofd en verwacht!
10 / 10
Constant uit Onderbanken
28-11-2022
Overzichtelijke site, goede informatie. Makkelijk bestellen en snelle levering.' Keurig verpakt met alles erop en eraan, zelfs een rolletje afdichtingstape!
9 / 10
Marius uit Tilburg
27-11-2022
Prima heetwaterkraan en gemakkelijke te monteren. Instructies zijn logisch en eenvoudig. Mijn punten van kritiek zijn de dunne plastic slang voor het hete water ziet er een knullig uit. Doordat het geen druk heeft is het straaltje heet water wel erg dun. Het mixen van koud en heet gaat eigenlijk ook niet want dan heb twee handen nodig. Positief is het lage energieverbruik, het hete water en de gemakkelijke installatie. En oh ja de prijs.
7 / 10
Marisha uit Den Haag
27-11-2022
De installatie begon beetje moeizaam omdat niet het juiste onderdeel geleverd was. Na telefonisch contact kwam het onderdeel binnen 2 dagen en was het verder makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken.
10 / 10
Karin uit Hellendoorn
26-11-2022
Zal zeker een volgende keer weer via deze site bestellen!
10 / 10
Lisette uit Lisse
26-11-2022
Nadat mijn eerste kraan niet aankwam omdat hij zoekgeraakt was bij dhl werd er gelijk een nieuwe gestuurd en die was er keurig op de afgesproken tijd!
10 / 10
Louise uit Adam
25-11-2022
Zozo ok
8 / 10
Milko uit Harderwijk
25-11-2022
Kokend water kraan besteld maar niet ontvangen. Uiteindelijk opgelost door deze te sturen naar een pickup punt in overleg met mij
7 / 10
Stanley uit Sleeuwijk
24-11-2022
Het filter lekt op de koppeling Kan ik het filter loshalen zonder de hoofdkraan af te sluiten?
5 / 10
Marjo uit Eindhoven
24-11-2022
mijn kokendwaterkraan valt tegen omdat deze meer geluid maakt bij het opwarmen dan ik had verwacht. ook na isolatie van de boiler hoor ik het nog steeds duidelijk. verder is het knopje voor het kokend water klein en moeilijk in te drukken, je hebt hier echt kracht voor nodig en als je dan een hele pan wilt vullen voor de pasta b.v. is dat heel zwaar
10 / 10
Danny uit Brielle
24-11-2022
Hele goede service! We zijn er heel blij mee!! Bedankt!
10 / 10
Ben uit Sittard
24-11-2022
Heel tevreden

3-in-1 Kokend Water Kranen Multi-Tap

Multi-Tap 3 in 1 Kokend Water Kraan geborsteld RVS - Haaks

€610,00 €495,00

Binnen 24 uur verzonden

Winterdeals: extra korting!

Februarideal: korting op montage! (klik voor info)

Multi-Tap 3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

Multi-Tap 3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€599,00 €479,00

Binnen 24 uur verzonden

Winterdeals: extra korting!

Februarideal: korting op montage! (klik voor info)

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks

€710,00 €549,00

Binnen 24 uur verzonden

Winterdeals: extra korting!

Februarideal: korting op montage! (klik voor info)

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€710,00 €549,00

Binnen 24 uur verzonden

Winterdeals: extra korting!

Februarideal: korting op montage! (klik voor info)

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Chroom - Rond

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Chroom - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€599,00 €479,00

Binnen 24 uur verzonden

Winterdeals: extra korting!

Februarideal: korting op montage! (klik voor info)

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€680,00 €520,00

Binnen 24 uur verzonden

Winterdeals: extra korting!

Februarideal: korting op montage! (klik voor info)

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€680,00 €520,00

Binnen 24 uur verzonden

Winterdeals: extra korting!

Februarideal: korting op montage! (klik voor info)

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€710,00 €549,00

Binnen 24 uur verzonden

Winterdeals: extra korting!

Februarideal: korting op montage! (klik voor info)

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Rond

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€680,00 €549,00

Binnen 24 uur verzonden

Winterdeals: extra korting!

Februarideal: korting op montage! (klik voor info)

3M Product
3M losse filterkop

€34,00

Binnen 24 uur verzonden

3M Product
3M vervangings filter voor Multi-Tap 3in1 kokend water kraan

€81,00 €76,00

Binnen 24 uur verzonden