Deal: Tijdelijke korting op onze 3-in-1 kranen!

Reviews

Ben je benieuwd wat anderen van Kokendwaterkranenshop.nl denken? En van de producten? Lees hieronder dan de reviews.

10 / 10
Sven uit Stiens
04-10-2022
Het juiste product snel geleverd.
1 / 10
Marijn uit Utrecht
02-10-2022
Ontevreden over de kwaliteit van de boiler en kraan. De boiler maakt erg veel lawaai bij het opwarmen. Daarnaast lekt de kraan bij het opwarmen en aanpassing op de temperatuur maakt hierbij geen verschil. Daarnaast duurt het erg lang voordat er heet water uit de kraan komt. Kraan heeft geen optie om lang water te laten lopen en je moet behoorlijk veel kracht zetten om hem aan te krijgen. Uit veiligheidsoogpunt prima, maar het is nu onpraktisch in gebruik. Al met al dus niet tevreden, prijs is laag en de kwaliteit matched dit dus.
8 / 10
Robin uit Dijk en Waard
01-10-2022
Graag zou ik zien dat na bestelling ik mails krijg en een link over de voortgang van de bestelling. Nu moest ik wachten tot DHL van zich liet horen. Verder alles in goede orde is ontvangen .
10 / 10
Yvonne uit Oirschot
13-09-2022
Prachtig design en een fijne straal kokend water.
10 / 10
Caroline uit Amersfoort
12-09-2022
Zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen en invoelend.
10 / 10
Fam. uit Zwijndrecht
11-09-2022
Gemakkelijk bestellen, snelle en correcte levering. Prima kwaliteit, goed installatie gebruiksaanwijzing. Kan niet zo snel iets negatiefs bedenken. De volgende bestelling voor mijn ouders volgt binnenkort.
5 / 10
Kemal uit Soydemir
11-09-2022
Beste Ik heb mijn order nog steedq niet ontvangen
9 / 10
Adrie uit Huizen
10-09-2022
Ik had nog een vraag over de afmetingen van het filter, deze stonden niet op de website vernoemd! Dus heb ik alvorens te gaan bestellen telefonisch contact gezocht, ik werd te woord gestaan door een zeer sympathieke mevrouw, die bevestigde de manco op de website maar kon de maten zelf niet vanbuiten. Zij zou naar het magazijn gaan om te meten en mij later terug bellen met de info, dit heeft de mevrouw binnen het uur gedaan, super! Nu kon ik gaan bestellen ook dit ging prima via de site, het pakket was binnen twee dagen in mijn bezit, en ben ik over deze gehele gang van zaken uitermate te vreden!!
10 / 10
Daan UittenBoogaerdt uit Utrecht
07-09-2022
Leuk en attent bedrijf. Geven correcte service en komen afspraken na. Er werken vriendelijke mensen waarbij de klant centraal staat. Top product, zeker voor deze prijs! Had deze kwaliteit niet zo hoog ingeschat zoals het werkelijk is! Chapeau! Ik ben zeer tevreden en kan iedereen een Multi-Tap aanraden.
10 / 10
Herman uit Arnhem
02-09-2022
Na een probleem met de kokend water kraan, heb ik contact gehad met de monteur en door zijn uitleg en dat zelfs op zondag. Nu werkt het apparaat weer perfect.
9 / 10
Guus uit Rotterdam
31-08-2022
Service is super snel! Het was al binnen 2 dagen thuis. Hele mooie design ben er echt helemaal verbaast! We hebben goude kleur genomen. Prijs-kwaliteit vergelijking is zeer goed! We hebben ook een inbouw zeeppomp gekocht ook heel mooi en helft van de prijs vergeleken met de andere zeeppompen. Bij de andere producten betaal je echt aan de merk
10 / 10
GJ Hoos uit 's-Hertogenbosch
28-08-2022
We zochten een mooie kraan met boiler, niet te groot en de aangeschafte kraan voldoet aan alles, mooi design ( Gun-Metal ). De uitloop is niet heet, de toekomst zal uitwijzen hoe het zit met de degelijkheid van de kraan maar voelt goed. Het plaatsen was goed te doen, nog steeds ruimte in de onderkast, veilige kokend waterstraal en voldoen prima voor onze behoefte. We zijn zeer tevreden over de aanschaf.
9 / 10
Rolf luz uit Vrasene
24-08-2022
Het pakket is compleet met alle toebehoren
9 / 10
Marieke uit Arnhem
23-08-2022
Kraan direct verzonden door kokendwatershop. Waardeloze bezorging echter van DHL. 3x “we hebben je gemist” terwijl we er gewoon waren. Nu is de bezorging verhinderd.. Ik snap dat het moeilijk is om in het centrum van arnhem te bezorgen maar je verwacht toch dat een bezorgdienst zoiets wel onder controle heeft.. Het is inmiddels 9 dagen geleden dat we de kraan hebben besteld.
9 / 10
Martin uit Almere
16-08-2022
Goede prijs kwaliteit verhoudingen vlotte service.
2 / 10
Kevin uit Pijnacker
12-08-2022
M'n kookwaterkraan was al lek uit de verpakking,even kijken hoe snel dat opgelost word.
8 / 10
Lydia Schaap uit Hilversum
12-08-2022
Dikke duim voor dit bedrijf
10 / 10
Edwin uit Den Haag
07-08-2022
Zeer goede ervaring
9 / 10
Lia kalshoven uit Muiderberg
05-08-2022
Zeeppompje besteld op 31/7. Zou binnen een week geleverd worden maar we hebben hem al ontvangen op 2/8. Zeer snel dus en voor een goede prijs.
8 / 10
Henk Helder uit Hengelo
31-07-2022
Prima product en snel geleverd.

3-in-1 Kokend Water Kranen Multi-Tap

Multi-Tap 3 in 1 Kokend Water Kraan geborsteld RVS - Haaks

€610,00 €495,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

Multi-Tap 3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

Multi-Tap 3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€599,00 €479,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks

€710,00 €575,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€710,00 €575,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Chroom - Rond

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Chroom - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€599,00 €479,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€680,00 €545,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€680,00 €545,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€710,00 €575,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Rond

Multi-Tap 3in1 Kokend Water Kraan Gold - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€680,00 €575,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

3M Product
3M vervangings filter voor Multi-Tap 3in1 kokend water kraan

€81,00 €76,00

Binnen 24 uur verzonden