Reviews

Ben je benieuwd wat anderen van Kokendwaterkranenshop.nl denken? En van de producten? Lees hieronder dan de reviews.

9 / 10
Martijn uit Ospel
12-04-2021
Even wat langer moeten wachten op de levering, maar het wachten wel waard. Installatie is duidelijk omschreven, en als je het juiste materiaal/gereedschap hebt ben je zo klaar. Boiler is compact en goed te plaatsen, jammer dat er geen mogelijkheid op zit om het display uit te zetten. Water is snel op temperatuur, en het stroom verbruik gedurende de dag is te verwaarlozen.
10 / 10
Giovanni uit Schijndel
10-04-2021
Nette prijs. Snelle levering
10 / 10
Wendy uit ....
03-04-2021
Zeer snelle verzending en contact bij vragen is snel en goed.
10 / 10
Petra kastelijn uit Tilburg
03-04-2021
Snelle levering, kraan was als verwacht goede prijs kwaliteitsverhouding
10 / 10
Sven uit Niel
31-03-2021
Werkt zoals het hoord zeer content en de goedkoopste dank je wel
8 / 10
Ruud uit Swifterbant
30-03-2021
Kraan zeer tevreden mee Werk uitermate goed Aanschaf prijs is ook zeer betaalbaar Geven ook goede service Maakt wel wat lawaai bij opwarmen van de boiler (vooral bij open keuken) Is op te lossen door het keukenkastje aan de binnenkant te isoleren Spindel voor warm/koud water kraan was helaas te lang heb deze moeten inkorten (te weinig ruimte naar achterwand) Zou beter zijn als er een keuze zou zijn voor korter of lange spindel of beide standaard leveren bij deze kraan
10 / 10
Tim uit Delft
30-03-2021
Geweldig product voor een geweldige prijs
7 / 10
Marco uit Lunteren
30-03-2021
Alleen had even lekkage maar is met tape verholpen verder prima apparaat Maakt wel wat geluid met opwarmen!
8 / 10
Clint uit Z
29-03-2021
Makkelijk via de site en kokend water kraan besteld en snel geleverd gekregen. Kraan nog niet geïnstalleerd (wachter nog op keukenblad) dus dat nog geen review over.
9 / 10
Anneke uit Asch
29-03-2021
duidelijk overzicht van levertijd en snelle levering.
8 / 10
TINEKE uit Sittard
23-03-2021
Werkt zo als het moet
8 / 10
Jan uit Dwingeloo
22-03-2021
Goed
10 / 10
Sandra uit Obdam
22-03-2021
ik ben zeer goed geholpen, zelfs nog een film op mijn mail gehad over de aansluiting. zonder dit filmpje was de kraan verkeerd aangesloten geweest. ik ben zeer tevreden.
7 / 10
Eric uit Kudelstaart
19-03-2021
Ik heb een kokendwaterkraan incl. de benodigde delen besteld en deze netjes binnen de vooropgestelde tijd geleverd gekregen. Alles paste perfect en de kokendwaterkraan werkt uitstekend
8 / 10
F.C. uit Den Haag
19-03-2021
Website geeft aan in de ochtend besteld volgende dag in huis. We bestelden op een donderdagmiddag. Toch volgende dag al in huis. Goed verpakt alles overzichtelijk aanwezig. Voor aanschaf met het bedrijf gebeld ivm vragen. Er nam niemand aan, maar we werden vrijwel direct terug gebeld en goed geholpen. Product is precies zoals omschreven. Nu paar weken in gebruik en het bevalt goed en de kraan is solide. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Uiteraard mits alle nodige voorzieningen ter plaatse zijn. Dus een geschikt geaard stopcontact en al aanwezig warm en koud water. Het installeren hebben we een handige kennis laten doen. Tip: zorg dat er teflontape in huis is. We hebben het gebruikt op de aansluiting/koppeling van het filter. Dat tape zorgt voor goede afdichting en voorkomt druppelen. Het snoer van de boiler is 1,5 meter. We hebben het met een verlengsnoer verlengd omdat we elders in de keuken een goed vrij stopcontact hadden onder de koelkast. De boiler maakt hoorbaar niet storend geluid. Kastdeur dempt het geluid. Anders eventueel iets gebruiken om geluid extra te dempen. Kleine uitneembare ombouw in je kastje.
10 / 10
Bert uit Huizen
18-03-2021
Apparaat is tijdens het opwarmen goed hoorbaar.
7 / 10
Lydia uit Hilversum
07-03-2021
De levering duurde lang, maar dat had met Corona te maken. Ik kreeg, als dank voor mijn geduld, wel een zeepdispencer cadeau. Na installering had ik nog een technische vraag. Ik belde en er werd mij gezegd dat ik z.s.m. teruggebeld zou worden. Dat gebeurde ook en ik ben prima geholpen!
10 / 10
Bas uit Heerhugowaard
03-03-2021
Volgende dag in huis. Prachtige kraan van zware kwaliteit. Mooie rustige straal geen spetters. Blij met deze aanwinst.
10 / 10
Wolter uit Wijchen
03-03-2021
Super snelle levering, klantenservice zelfs op zondag bereikbaar top geholpen. Heel blij met onze kraan!!
9 / 10
Jans Vording uit Emmen
02-03-2021
Wij hadden een kokentwater kraan met boiler gekocht 16 maanden geleden En gaf storing stop er uit. .Gemaild en wat vragen beantwoord en binnen drie dagen werd er een nw gestuurd ,zonder moeilijk te doen Super tevreden blijven klant. Groeten uit Emmen

3-in-1 Kokend Water Kranen

3 in 1 Kokend Water Kraan geborsteld RVS - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan geborsteld RVS - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€685,00 €509,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€665,00 €499,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€800,00 €595,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€800,00 €595,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€800,00 €595,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€800,00 €595,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€800,00 €595,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser