Reviews

Ben je benieuwd wat anderen van Kokendwaterkranenshop.nl denken? En van de producten? Lees hieronder dan de reviews.

8 / 10
Jacques uit Heemskerk
30-08-2021
Helaas lekte de eerste kraan in het kraanhuis. Er werd echter op korte termijn een vervangende kraan toegezonden.
10 / 10
Stefan Frowijn uit VLEUTEN
21-08-2021
Goed product voor een goede prijs en doet precies wat ie moet doen
10 / 10
Th.J. uit Lelystad
19-08-2021
.
10 / 10
Klaas uit Elst
18-08-2021
Ik heb de Multi-Tap nu een maand in gebruik en deze mooie fijne kraan is niet meer weg te denken bij ons in de keuken. Wat een gemak en comfort. Daarbij staat onze gouden uitvoering ook nog eens super de luxe in onze keuken. Installatie was erg eenvoudig, binnen een half uur waren we klaar met monteren.
6 / 10
Xander Koning uit Vreeland
13-08-2021
Door de verkeerde kraan ben ik in totaal 10 uur bezig geweest was niet nodig geweest ,was een montagefout in de kraan had niet door de productie mogen komen maar ik had hem wel
10 / 10
Hans uit Groningen
05-08-2021
Sinds een week deze 3 in 1 kraan in gebruik. We zijn er erg blij mee. Op elk moment van de dag en kop thee pakken. Geen schuim of witte vlies op de thee. Yammie. De kraan past in eerste instantie niet goed op het aanrecht. Aanrecht te dik. 1 telefoontje volstond. We kregen kostenloos en op zet stuk toe gestuurd. Probleem opgelost. Aanrader.
10 / 10
Judith uit Kallenkote
29-07-2021
Snelle levering en product voldoet aan de verwachting
10 / 10
Aswin uit Hoofddorp
16-07-2021
Werkt zoals mij is voorgespiegeld. Geen klachten Hij werkt 100’% naar onze verwachting.
10 / 10
Maurits uit Laren
16-07-2021
Door de instructiefilm ben ik overstag gegaan om dit product online te kopen. Installatie was hierdoor echt makkelijk. Kraan werkt prima en makkelijk bedienbaar. Levering in een dag en klantenservice bereikbaar en vriendelijk.
10 / 10
Mark uit Heelweg
15-07-2021
Helaas ging onze boiler na een jaar kapot, er werd gelijk een nieuwe toegezonden. Top service.
10 / 10
René uit Wellerlooi
13-07-2021
Vorige week de Multi-Tap besteld en hij werkt perfect. Ik raad iedereen deze kraan aan. De installatie was erg eenvoudig en het is ook erg fijn dat er een instructie video op de site staat vermeld. Zo kan je alle stappen zien en zelf meteen uitvoeren tijdens de installatie. Fluitje van een cent. Water komt rustig uit de kraan zonder hete spetters. Al met al blij met onze aanwinst.
10 / 10
Ferdinand uit Texel
09-07-2021
Werkt zoals wij hoopten: rustige en stevige straal water. Water smaakt stuk lekkerder en zachter door het waterfilter. Kwaliteit kraan zwaar en strak afgewerkt. Levering binnen 1 dag en direct reactie op mijn vraag via de mail.
10 / 10
Mario uit SASSENHEIM
08-07-2021
De heetwaterkraan is gemaakt van stevig en robuust materiaal, en super makkelijk aan te sluiten! Ik kreeg er een gratis dispenser bij, wat eerst verkeerd was geleverd, maar na 1 mail, 2 dagen later de juiste toegestuurd. Top service, doe zo verder!
10 / 10
Emiljan uit Leiden
01-07-2021
good
8 / 10
Arie-Jan uit Weener
28-06-2021
Ik kan deze pas installeren als de nieuwe keuken is geplaatst. En dat is over 2,5 maanden.
6 / 10
Riyadh uit Enschede
26-06-2021
Het zou heel handig zijn om de sluit Keppel stukken duddelijk tw geven welke de past bij mij huis en standard water lieden is maat 15 mm en krijg ik een Keppel stukken van 22 mm dat is veel te groot Mijn vragen is heb jullie een koppelingen van 22 mm naar 15 mm zo ja wat kost dat dan wil ik graag 2 stukken .
10 / 10
Caroline uit IJmuiden
24-06-2021
Ben erg tevreden met mijn aankoop. Binnen een dag in huis Goede bereikbaarheid klantenservice Mooi product naar verwachting
10 / 10
Pietertje uit Leiden
23-06-2021
Levering binnen 1 dag. Ontzettende eenvoudige installatie. Kraan werkt zoals ik er van hoopte! Smaak van het water ook veel smaakvolller door het bijgevoegde waterfilter. Mooi design en zware kwaliteit
8 / 10
Jarno uit Hengelo
23-06-2021
Prima prijs en levering. Eerst even onduidelijk omdat ik na order verder geen mails kreeg over wanneer levering plaats ging vinden, maar na een mailtje hierover kreeg ik snel terugkoppeling en kraan is vervolgens geleverd cf bestelling.
8 / 10
Krijn man Blonk uit Bodegraven
21-06-2021
wordt netjes te woord gestaan

3-in-1 Kokend Water Kranen

3 in 1 Kokend Water Kraan geborsteld RVS - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan geborsteld RVS - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€509,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€499,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€595,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€595,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€565,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€565,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3 in 1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€595,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: incl. gratis zeepdispenser

3M Product
3M vervangingsfilter voor Multi-Tap 3-in-1 kraan

€63,00

Binnen 24 uur verzonden