Deal: Tijdelijke korting op onze 3-in-1 kranen!

Reviews

Ben je benieuwd wat anderen van Kokendwaterkranenshop.nl denken? En van de producten? Lees hieronder dan de reviews.

10 / 10
Bertrand uit Luik
21-05-2022
Super fijne kraan en directe levering. Direct contact bij vragen.
8 / 10
Bob uit Tilburg
18-05-2022
Heb een kraan besteld voor een kokend water systeem. Na 10 minuten een belletje en uitleg waarvoor de kraan bedoeld is. Uit elg gegeven wat voor systeem we hebben . Blijkt dat de kraan neit geschikt is voor dit systeem. Hebben direct de order geblokt. En een annulerings bevestiging binnen gehad. Helaas hebben hun geen kraan voor ons systeem. Maar wel attend
10 / 10
Fiona uit Aalsmeer
15-05-2022
Er was een koppelstuk stuk gedraaid door ons zelf bij plaatsing. Werd netjes en snel een nieuwe opgestuurd. Zeer netjes
6 / 10
Robert uit Deventer
14-05-2022
We hebben twee jaar geleden een 3 in 1 kokend water kraan van 3M gekocht, werd op tijd geleverd en installatie ging vlot. Het viel ons wel op dat het activeer knopje niet getoond werd op de display. Drukken op het gebied waar de knop zit werkte wel. Vorige week begaf de boiler het helemaal, alle lampen branden maar het water werd niet gekookt. Contact gehad met kokendwaterkranenshop en we kunnen het apparaat laten maken.
10 / 10
Mieke uit Roden
06-05-2022
Mooi product gekocht snelle levering en snelle reactie op vragen.
10 / 10
Jos uit Helmond
27-04-2022
Kraan super mooi top! Boiler maakt weinig geluid bij opwarmen. Fantastische smaak water door 3M waterfilter. Snelle levering en prijs kwaliteit boven verwachting!!
10 / 10
Lisette uit Amsterdam
20-04-2022
We hadden een beetje hulp nodig bij de installatie en wat een top service, direct beschikbaar en opgelost. Een hele fijne kraan! En na een jaar moet je de filter vervangen en ik heb bestelling gedaan en DHL maakt het pakket zoek. Vervolgens krijg ik gratis zonder enig probleem een nieuwe filter toegestuurd. Wat een fijn bedrijf met fijne mensen en een top service!
10 / 10
Nico Lackroij uit JULIANADORP
20-04-2022
Ik heb de kraan nu een week ingebruik, blijft prima op temperatuur 98°C. Als het werkblad een dikte heeft van meer dan 40mm dan moet er een verlengbus aangebracht worden evn bellen naar de kokend water kranen shop en het wordt dan opgestuurd ook als de bedingsknop niet goed uitkomt t.o.v. achterwand is er een oplossing voor. Al met al uitstekende service en een prima kraan die de concurentie met andere 3 iin1 kranem met gemak aan kan
8 / 10
Marlu uit Diemen
16-04-2022
Prettig contact met de klantenservice vooraf aan mijn bestelling. Zo wist ik precies wat ik nodig had. Snelle levering en artikel ook zorgvuldig verpakt
8 / 10
Erwin uit Krommenie
09-04-2022
Wij zijn erg blij met de kraan, helaas kwam de kraan hendel bij ons tegen de achterwand aan (in de koud water stand). Dit is echt prima opgelost door kokendwaterkranenshop. Ze hebben ons kosteloos een nieuw binnen werk opgestuurd, hierdoor is de kraan hendel niet meer naar achter draaiend. Het water is super zacht van smaak door het 3M filter. Ook geen vieze kalk deeltjes meer in onze thee! Top! Wel een een klein min punt van het ontwerp is dat er geen schakel timer in zit. En ook niet mogelijk is om extern aan te sluiten. Immers als de stroom van de boiler af gaat, dient deze weer handmatig aangezet te worden. Dus s'nachts de boiler uitschakelen en s'ochtends weer lekker kokend water kan dus niet. Ook het uiterlijk van de kraan is boven verwachting. Erg robuust en degelijk. Top.
10 / 10
Ella Dijkstra uit Westervoort
05-04-2022
Kraan besteld en razendsnel in huis. Goed verpakt waardoor beschadigen niet mogelijk is. Product voldoet helemaal aan de verwachting. Erg tevreden.
10 / 10
Peter Venneman uit RAALTE
04-04-2022
Snel en keurig geleverd
10 / 10
Samuël uit Vriezenveen
01-04-2022
Voor dit bedrijf neem ik echt even de moeite om een goede review te schrijven, dat is in dit geval niet meer dan dik verdiend! Onze spoelbak in de keuken is van steen en scheurde enkele weken geleden voor de tweede keer in pak weg 2 jaar. Gewoon nog garantie gelukkig en na overleg besloten om deze te vervangen voor een RVS spoelbak om een derde keer scheuren te voorkomen. Onze kokend water kraan (en boiler) is mat-zwart en was ook wel aan vervanging toe. Twee vliegen in één klap en zo gezegd zo gedaan. Wij bij kokendwaterkranenshop.nl dus een RVS kokend water systeem gekocht die mooi bij de nieuw spoelbak paste. Levering prima, prijs helemaal OK en toen wachten op de nieuwe spoelbak. Komt de monteur langs en blijkt dat de RVS spoelbak helemaal niet past en er waarschijnlijk ook geen te krijgen is voor de uitsparing in ons aanrechtblad. Dan moet je gaan schakelen en omdat ze alsnog wilde uitzoeken of er misschien toch nog een RVS spoelbak te krijgen is, zit je met een dilemma dat wanneer er geen RVS beschikbaar is er dezelfde zwart stenen spoelbak in terug zou komen. Maar goed, dan heb je dus géén nieuwe zwarte kraan liggen maar een RVS en kan dit niet gelijk bij de montage worden meegenomen en sta je zelf te klootviolen... Even gebeld met de webshop en na een korte uitleg had ik de volgende dag al een nieuwe zwarte kraan in huis inclusief een verlengstuk voor de doorvoer omdat ons aanrechtblad meer dan 70mm (7 cm) dik was. Let wel, ik had toen nog geen stuiver betaald en alles ging op basis van vertrouwen. Dat is pas TOP service en verdient gewoon een dikke pluim. Dan tot slot, deze heetwaterkraan is ook nog eens helemaal SUPER en doet precies wat er beloofd wordt. We gebruiken deze nu bijna twee dagen en 2,5L water is inderdaad in minder dan 5 min. op temperatuur. De boiler staat in het keukenkastje onder de kraan en is nauwelijks hoorbaar wanneer deze het water kookt/opwarmt. Een dikke aanrader!!
10 / 10
Edwin uit Maasbommel
31-03-2022
De vorm van de kraan is mooi. Het is een stevige robuuste kraan. Het is gemakkelijk te installeren en makkelijk te bedienen.
10 / 10
Ruud uit Vlissingen
23-03-2022
Mooi prima werking. Snelle levering
10 / 10
Jeany uit Hoogmade
21-03-2022
Ze leveren snel en netjes
9 / 10
Jasmijn uit Grave
21-03-2022
Zeergoede kranen besteld via bol.com snelle levering zeertevreden over de kraan ik had hem afgelopen vrijdag besteld en zaterdag al in huis, gr jasmijn
10 / 10
Thijs uit Leeuwarden
18-03-2022
Wij zijn ontzettend tevreden. Wat een gemak en comfort, kraan past perfect in onze nieuwe keuken. Installatie doodeenvoudig. Behulpzame klantenservice.
6 / 10
Marcel uit Aalsmeer
14-03-2022
Drie-in-een kraan met waterontharder en zeepdispenser gekocht in maart 2021, want kwam als beste uit de test. Staat mooi, werkt prima en bespaart energie (cv-boiler, waterkoker, fornuis). Vorige week per email reminder om waterfilter te vervangen, had deze de volgende dag in huis. Ps. Zogenaamde "magnetische waterontharders" van tv-reclame werken niet!
8 / 10
Frenk Sendar uit ROTTERDAM
13-03-2022
mooie kraan en goede kwaliteit.... Buis van kraan was net iets te kort om door aanrechtblad gemonteerd te kunnen worden. Een belletje en langere werd kosteloos toegestuurd en was de volgende dag binnen... Prima service !

3-in-1 Kokend Water Kranen

3 in 1 Kokend Water Kraan geborsteld RVS - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan geborsteld RVS - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€610,00 €495,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Chroom - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€599,00 €479,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

3 in 1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Brushed Copper Gold - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€710,00 €575,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

3 in 1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Gun Metal - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€710,00 €575,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€680,00 €545,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Mat Zwart - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€680,00 €545,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

3 in 1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

3 in 1 Kokend Water Kraan Gold - Haaks

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€710,00 €575,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

3 in 1 Kokend Water Kraan Gold - Rond

3 in 1 Kokend Water Kraan Gold - Rond

Geleverd incl. boiler en waterfilter

€680,00 €575,00

Binnen 24 uur verzonden

Actie: tijdelijk extra korting

Kokend Water Boiler

€300,00

Binnen 24 uur verzonden

3M Product
3M vervangingsfilter voor Multi-Tap 3-in-1 kraan

€75,00 €72,00

Binnen 24 uur verzonden